* Informacioni në këtë faqe web është vetëm për qëllime të përgjithshme informative. AIDA nuk mban përgjegjësi për çfarëdolloj informacioni të pasaktë të pasqyruar në platformën “Akses në Financë”. AIDA nuk krijon asnjë lidhje me sipërmarrjet mikro, të vogla, të mesme (NMVM) dhe as me ndonjë konsulent, si dhe nuk mban përgjegjësi për asnjë marrëdhënie të krijuar nëpërmjet kësaj platforme ndërmjet palëve të interesuara.
Platforma

Akses në Financë

Boosting women-led innovation in farming and rural areas

Lloji: Grante

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 23 shkurt 2022
Statusi: Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0050

CoSolve-19

Lloji: Grante

Donatorë: Qeveria Shqiptare, Qeveria Gjermane
Zbatues: GIZ
Afati i Aplikimit: 15 dhjetor 2021
Statusi: Aktive
Industri: Turizëm, Bujqësi, Tekstil, Lëkurës dhe këpucëve, Artizanat
Kodi: SF-21-0049

Next generation of renewable energy technologies

Lloji: Grante

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 23.02.2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Teknologji, Energji e rinovueshme
Kodi: SF-21-0048

ICT Innovation for Manufacturing Sustainability in SMEs

Lloji: Grante

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 30.03.2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Teknologji etj.
Kodi: SF-21-0047

Knowledge Networks for Security Research & Innovation

Lloji: Grante

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 23.11.2021
Statusi: Aktive
Industri: Kërkim dhe inovacion, Teknologji
Kodi: SF-21-0046

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

Shpallet thirrja për Fondin e AIDA-s

Dëshiron të ecësh me hapin e kohës, të digjitalizosh biznesin tërësisht apo pjesërisht, të integrosh teknologji të reja, të krijosh platfor...

Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...