* Informacioni në këtë faqe web është vetëm për qëllime të përgjithshme informative. AIDA nuk mban përgjegjësi për çfarëdolloj informacioni të pasaktë të pasqyruar në platformën “Akses në Financë”. AIDA nuk krijon asnjë lidhje me sipërmarrjet mikro, të vogla, të mesme (NMVM) dhe as me ndonjë konsulent, si dhe nuk mban përgjegjësi për asnjë marrëdhënie të krijuar nëpërmjet kësaj platforme ndërmjet palëve të interesuara.
Platforma

Akses në Financë

Twinning Western Balkans Special

Lloji: Grante

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues:
Afati i Aplikimit: 05.10.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0038

Innovation Lab (CREA-CROSS-2021-INNOVLAB)

Lloji: Grante

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues:
Afati i Aplikimit: 05.10.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0037

ONTOCHAIN OPEN CALL 2

Lloji: Grante

Donatorë: Bashkimi Europian (BE)
Zbatues: Bashkimi Europian (BE)
Afati i Aplikimit: 15.09.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0034

EU4Business: Connecting Companies

Lloji: Grante

Donatorë: Bashkimi Europian
Zbatues: Bashkimi Europian
Afati i Aplikimit: 30 Gusht 2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Tekstil, Verë, Turizëm
Kodi: SF-21-0033

ERBD Advice for small businesses in Albania

Lloji: Mentorim

Donatorë: BERZH
Zbatues: BERZH
Afati i Aplikimit: 15.07.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0032

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

Shpallet thirrja për Fondin e AIDA-s

Dëshiron të ecësh me hapin e kohës, të digjitalizosh biznesin tërësisht apo pjesërisht, të integrosh teknologji të reja, të krijosh platfor...

Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...