* Informacioni në këtë faqe web është vetëm për qëllime të përgjithshme informative. AIDA nuk mban përgjegjësi për çfarëdolloj informacioni të pasaktë të pasqyruar në platformën “Akses në Financë”. AIDA nuk krijon asnjë lidhje me sipërmarrjet mikro, të vogla, të mesme (NMVM) dhe as me ndonjë konsulent, si dhe nuk mban përgjegjësi për asnjë marrëdhënie të krijuar nëpërmjet kësaj platforme ndërmjet palëve të interesuara.
Platforma

Akses në Financë

WEgate Thematic Group – Policies and Programmes for Women Entrepreneurship

Lloji: Grante

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Wegate
Afati i Aplikimit: 09.07.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0031

DIGIFED-DIGITAL CHALLENGE OPEN CALL 2

Lloji: Grante

Donatorë: Bashkimi Europian
Zbatues: Bashkimi Europian
Afati i Aplikimit: 14 Shtator 2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0030

EIC Transition

Lloji: Grante

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Keshillli Europian i Inovacionit
Afati i Aplikimit: 22.09.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Innovation technology and activities
Kodi: SF-21-0029

Sfidat e Akseleratorit të Këshillit Europian të Inovacionit (EIC)

Lloji: Grante

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Keshillli Europian i Inovacionit
Afati i Aplikimit: 16.06.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: a. Energjia e rinovueshme, përfshirë hidrogjenin e rinovueshëm dhe depozitimin e energjisë b. Rinovimi i thellë i ndërtesave c. Industri me karbon të ulët d. Bateritë dhe sistemet e tjera të ruajtjes së energjisë e. Për informacione të mëtejshme, ju lutem shikoni Programin e Punës EIC 2021
Kodi: SF-21-0028

Capacity building in the field of youth (ERASMUS-YOUTH-2021)

Lloji: Grante

Donatorë: Bashkimi Europian (BE)
Zbatues: Agjencia Europiane e Arsimit dhe Kulturës
Afati i Aplikimit: 01.07.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0027

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

Shpallet thirrja për Fondin e AIDA-s

Dëshiron të ecësh me hapin e kohës, të digjitalizosh biznesin tërësisht apo pjesërisht, të integrosh teknologji të reja, të krijosh platfor...

Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...