Platforma

Akses në Financë

Ngritja e potencialit të shkallëzueshmërisë së Biznesit Europian

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

• Rritja e aksesit në kapital dhe investime n&eum...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Bashkimi Europian
Afati i Aplikimit: 4-Oct-22
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Edukim, Trajnime
Kodi: SF-22-0015

Erasmus for Young Entrepreneurs

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

• Rreth 12,000 sipërmarrës të për...

Donatorë: Bashkimi Europian (BE)
Zbatues: Këshilli Europian i Inovacionit, Agjencia Ekzekutive e SME-ve (EISMEA)
Afati i Aplikimit: 8 Qershor 2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Edukim, Trajnime
Kodi: SF-22-0014

Innovation Procurement Strategy category

Lloji: Cmim

Tipi i Skemës Financiare: Cmim
Përfitime:

Çmimet do të:

Donatorë: Bashkimi Europian, Këshilli Europian i Inovacionit
Zbatues: Këshilli Europian i Inovacionit, Agjencia Ekzekutive e NVM-ve
Afati i Aplikimit: 22 june 2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Mjedis
Kodi: SF-22-0013

EU Prize for Women Innovators

Lloji: Cmim

Tipi i Skemës Financiare: Cmim
Përfitime:

Çmimi do të rrisë ndërgjegjësimin e publikut për potencial...

Donatorë: Keshillli Europian i Inovacionit
Zbatues: Këshilli Europian i Inovacionit, Agjencia Ekzekutive e NVM-ve
Afati i Aplikimit: 18 gusht 2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion
Kodi: SF-22-0012

REGIONAL CHALLENGE FUND IN THE WESTERN BALKAN 6

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Projektet e financuara nga ‘RCF’ ofrojnë trajnime për të pakt&e...

Donatorë: Ministria Gjermane për Zhvillim Ekonomik dhe Bashkëpunim (BMZ)
Zbatues: Banka Gjermane për Zhvillim (KfW), Forumi Dhomës së Investimeve i WB6
Afati i Aplikimit: 14 prill 2022
Statusi: Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-22-0011

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

Shpallet thirrja për Fondin e AIDA-s

Dëshiron të ecësh me hapin e kohës, të digjitalizosh biznesin tërësisht apo pjesërisht, të integrosh teknologji të reja, të krijosh platfor...

Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...

Dot Image