Platforma

Akses në Financë

Innovation Lab

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:
  • Përmirësimi i konkurrencës së ...
Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 7 shtator 2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Mjedis
Kodi: SF-22-0010

EIC Accelerator Open

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:
Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 5 tetor 2022
Statusi: Aktive
Industri: Sipërmarrje, Inovacion, Mjedis
Kodi: SF-22-0009

Pilot European innovation gender and diversity index

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Impakti që pritet është:

...
Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian, Keshillli Europian i Inovacionit
Afati i Aplikimit: 8 shtator 2022
Statusi: Aktive
Industri: Sipërmarrje, Inovacion
Kodi: SF-22-0008

EIC Transition Challenge: Process and system integration of clean energy technologies

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

‘EIC Transition Challenge’ synon të maturojë teknologjinë dhe i...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 28 September 2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Mjedis
Kodi: SF-22-0007

Positive Clean Energy Districts

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Projektet priten të kontribojnë si më posht...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 26 prill 2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Mjedis, ‘Smart Cities’
Kodi: SF-22-0006

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

Shpallet thirrja për Fondin e AIDA-s

Dëshiron të ecësh me hapin e kohës, të digjitalizosh biznesin tërësisht apo pjesërisht, të integrosh teknologji të reja, të krijosh platfor...

Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...

Dot Image