Platforma

Akses në Financë

Circular and low emission value chains through digitalisation

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Projekti pritet të kontribuojnë në rezultat...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 30 Mars 2022
Statusi: Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0051

Boosting women-led innovation in farming and rural areas

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Rezultatet e projekteve pritet t&...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 23 shkurt 2022
Statusi: Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0050

CoSolve-19

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Applic...

Donatorë: Qeveria Shqiptare, Qeveria Gjermane
Zbatues: GIZ
Afati i Aplikimit: 15 dhjetor 2021
Statusi: Aktive
Industri: Turizëm, Bujqësi, Tekstil, Lëkurës dhe këpucëve, Artizanat
Kodi: SF-21-0049

Next generation of renewable energy technologies

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Rezult...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 23.02.2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Teknologji, Energji e rinovueshme
Kodi: SF-21-0048

ICT Innovation for Manufacturing Sustainability in SMEs

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Projek...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 30.03.2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Teknologji etj.
Kodi: SF-21-0047

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

Shpallet thirrja për Fondin e AIDA-s

Dëshiron të ecësh me hapin e kohës, të digjitalizosh biznesin tërësisht apo pjesërisht, të integrosh teknologji të reja, të krijosh platfor...

Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...

Dot Image